Člani ekipe DragonSec SI

profilna slika osebe NOx

NOx

Aleksander Mundjar

Zainteresiran za vse kar je povezano z eksploitacijo programske opreme(pwn), trenutno se zanimam za različne tehnike eksploitacije linux jedra(kernel) in pa eksploitacijo brskalnikov. V prostem času študiram na FRI.

profilna slika osebe bannek

bannek

Urban Novak

Študent tretjega letnika FRI, zanimivi so mi OSINT, kriptografija in omrežja.

profilna slika osebe CraftByte

CraftByte

Anže Jenšterle

Primarno se ukvarjam z varnostjo spletnih aplikacij, občasno pa tudi z varnostjo vgrajenih sistemov ter RFID naprav.

profilna slika osebe zeski

zeski

Andraž Strgar

Večinoma se ukvarjam s kriptografijo, občasno z reverse engineeringom, zadnje čase pa se učim tudi pwn. Izven ctf-ov rešujem tudi programerske izzive, s čimer se učim novih jezikov.

profilna slika osebe TheLuka

TheLuka

Luka Dragar

Študent CS na FRI, ki ga zanimajo varnost programske opreme, pwn in reverse engineering. Tudi razvijalec za Android, mehatronik in kolesar U23.

profilna slika osebe Foobar

Foobar

/

Uživam v sistemski administraciji in v kibernetski varnosti ter zasebnosti. Z veseljem zapravim veliko ur za zabavne in čudne ideje, čeprav so ponavadi neuporabne.

profilna slika osebe medic

medic

/

Študent računalništva in matematike na FRI, ki se ukvarja s spletno varnostjo, analizo kibernetskih napadov in forenziko. V prostem času delam s strojnim učenjem in podatkovno analizo.

profilna slika osebe aJuvan

aJuvan

Andraž Juvan

Študent magisterija in raziskovalec na FRI ter DevOps inženir med delom. V DragonSec-u se ukvarjam z PWN-om in postavitvijo infrastrukture za CTF tekmovanja.

profilna slika osebe Matej8

Matej8

/

Trenutno zaposlen kot inženir aplikacijske varnosti. Zainteresiran v razvoj operacijskih sistemov, pentesting in security research.

profilna slika osebe AlwaysGuilty

AlwaysGuilty

Tadej Vengust

Sem dodiplomski študent računalništva in informatike na UL FRI. Zanimam se za eksploitacijo in OSINT.

profilna slika osebe Pixel

Pixel

Nejc Velikonja

Sem študent magistrskega programa na FRI. Zanima me predvsem digitalna forenzika in reverse engineering.

profilna slika osebe Bumblebee

Bumblebee

Lucija Koprivc

Študentka računalništva in matematike, v prostem času zaposlena kot programerka. Ukvarjam se s kriptografijo in misc-om.

profilna slika osebe Xorpy

Xorpy

Andrej U.

Sem študent FRI in sem pripravnik v SOC kot analitik kibernetske varnosti in imam OSCP certifikat. Ukvarjam se primarno z izogibanjem detekcije AV/EDR produktov in uporabo različnih C2 orodij. Ukvarjam se pa tudi z obratnim iženiringom aplikacij, analizo zlonamerne programske kode in Windows eksploitacijo.

profilna slika osebe Red_Epicness

Red_Epicness

Miha Mitič

Sem študent tretjega letnika FRI. Rad odkrivam nove, zanimive in zabavne načine za ctf izzive. Zanima me reverse-engineering JS in Java projektov.

profilna slika osebe Kitty

Kitty

Aleksander Gomilšek

Študent FRI. Zanima me Reverse engineering, pwn, pp in game hacking. Rad spreminjam byte v spominu dokler se ne nekaj zanimivega zgodi.

profilna slika osebe null-cell

null-cell

Mark Juvan

Svojo pot v kibernetsko varnost sem začel z vdori v spletne strani in stegonografskimi izzivi na CTF tekmovanjih. Trenutno sem na magisteriju s poudarkom na kriptografiji in analizo stranskih kanalov fizičnih naprav.

profilna slika osebe SnackOverflow

SnackOverflow

Jasmina Pegan

Trenutno zaključujem magistrski študij na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Magistrsko delo pišem na področju procesiranja naravnega jezika. Področja, ki so me med študijem najbolj pritegnila, so strojno učenje, kriptografija in informacijska varnost, računalniška omrežja in grafično oblikovanje. Rada se lotim vseh ctf izzivov, predvsem kriptografskih in forenzičnih.

profilna slika osebe jerdnA

jerdnA

Andrej Gorjan

Strojna oprema in teorija števil, tisto v sredini pa lahko pozabimo.

profilna slika osebe Zen

Zen

/

Ljubitelj hardvera in eksotike na CTFih. NOxov šofer.

profilna slika osebe DjMidget

DjMidget

Študiram na FRI, zanimajo me omrežja, varnost in OSINT.